Στο Καφέ Τρανζίστορ έκοψε την πίτα ο Α.Ο.Δαμάστας (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Την καθιερωμένη κοπή πίτας έκανε ο Α.Ο.Δαμάστας στο Καφέ Τρανζίστορ στο Τσαλικάκι παρουσία της διοίκησης με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Πολυχρονάκη, τον προπονητή Δημήτρη Κόκκινο και τους ποδοσφαιριστές.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι λόγω των ημερών δε θα γίνουν κάποιες απονομές που είχαν προγραμματισθεί και οι οποίες θα λάβουν χώρα στις εκδηλώσεις του Καλοκαιριού για τον εορτασμό των 40 ετών από την ίδρυση του σωματείου.

Η μοναδική απονομή έγινε στον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για την προσφορά και βοήθεια του και την πλακέτα παρέλαβε εκπρόσωπος του.

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν το μέλος του Δ.Σ Ανδρέας Παπαδάκης που κέρδισε ένα χρυσό αγιοκωσταντινάτο προσφορά από τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου Γιώργο Φασουλάκη που έδωσε το παρών μαζί με το Δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη Ξυλούρη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Λογιάδης, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Περυσινάκης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Σαρρής και ο Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φραγκίσκος Παρασύρης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ