Σωκράτης Βαρδάκης: «Δεν γίνεται να απορρίπτονται ζωτικής σημασίας έργα αρδευτικών υποδομών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας»

            Κοινοβουλευτική παρέμβαση για τηναπόρριψη έργου αρδευτικών υποδομών Δήμου Μινώα Πεδιάδας ζωτικής σημασίας, πραγματοποίησαν 14 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, με βάση τα αποτελέσματα αξιολόγησης στη δράση 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014 - 2020, στα εγγειοβελτιωτικά έργα που εγκρίθηκαν σε α' φάση, δεν συμπεριλαμβάνεται η πρόταση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Βελτίωση Υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών και δικτύων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας» ύψους 2,12 εκ. ευρώ.

Η αίτηση για το συγκεκριμένο έργο κρίθηκε ως «μη παραδεκτή» και αυτό είναι ένα  σοβαρό πλήγμα για τον συγκεκριμένο δήμο.

Δεδομένων των παραπάνω, οι βουλευτές καλούν τον αρμόδιο Υπουργό να αποσαφηνίσει για ποιον λόγο η αίτηση χαρακτηρίστηκε ως «μη παραδεκτή» και δεν εντάχθηκε το έργο στο πρόγραμμα και ποιες ενέργειες απαιτούνται προκειμένου να ενταχθεί.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ