ΗΠΑ: Η παράξενη και ανατριχιαστική μορφή που κατέγραψε οδηγός φορτηγού σε αυτοκινητόδρομο στην Αριζόνα

Petite Perle 300×250

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε πως ο δρόμος είναι στοιχειωμένος.

Μία απροσδιόριστη μορφή κατέγραψε ο William Church με την κάμερα που διαθέτει το φορτηγό του, την ώρα που κινούταν στον αυτοκινητόδρομο 87 της πολιτείας Αριζόνα, των ΗΠΑ.

Τα πλάνα είναι από το Σάββατο (11/3) το βράδυ, όταν ο Church οδηγούσε ολομόναχος και ξαφνικά παρατήρησε μία φιγούρα, που όπως είπε θα μπορούσε να είναι φάντασμα.

«Η φιγούρα μοιάζει με κάποιον που στέκεται στην άκρη του δρόμου. Μπορείτε να δείτε τις γραμμές που τη σχηματίζουν» είπε σύμφωνα με τη New York Post. Το βίντεο των έξι δευτερολέπτων καταγράφηκε από κάμερα που έχουν τα επαγγελματικά οχήματα στο εσωτερικό τους για λόγους ασφαλείας.

Στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, που κατασκευάστηκε το 1927 και έχει μήκος περίπου 273 χλμ, έχουν συμβεί πολλά τροχαία δυστυχήματα και αυτό κάνει τους ντόπιους να πιστεύουν ότι ο δρόμος είναι στοιχειωμένος.

Όσοι είδαν το βίντεο του οδηγού ισχυρίστηκαν ότι και οι ίδιοι έχουν δει τέτοιες μορφές στον αυτοκινητόδρομο 87. «Είναι εκεί έξω» σχολίασε ένας αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για φαντάσματα.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ