Κρουσώνας: Προετοιμάζει την αναπτυξιακή του ατζέντα και το πρώτο του συνέδριο

Petite Perle 300×250

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχωρούν οι τοπικοί φορείς του Κρουσώνα και δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας που επιχειρούν να προετοιμάσουν την αναπτυξιακή ατζέντα της περιοχής τους, και το πρώτο τους αναπτυξιακό συνέδριο.

Την ιδέα της διεξαγωγής ενός συνεδρίου που δεν θα γίνει για τους τύπους αλλά για να την ουσία, είχε αρχικά ο κ. Γιώργος Καλλιγιαννάκης.

Ο κ. Καλλιγιαννάκης έχει φτιάξει σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook ) με την επωνυμία «ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου «Τοπωνυμικό Κρουσώνα» βάσει της ιδέας του, που είχε προτείνει νωρίτερα διαδικτυακά,  δεσμεύτηκε για την χρηματοδότησή του, ο  συντοπίτης του και εντεταλμένος σύμβουλος Κώστας Φασουλάκης, όπως επίσης κι ο πρώην πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης κι ο περιφερειακός σύμβουλος Λάμπρος Βαμβακάς.

Αυτές τις δυο ενέργειες δεν άφησε να πάνε χαμένες ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ» και πριν δύο ημέρες στις 15 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου, η πρώτη συνάντηση προκειμένου να μπούνε οι βάσεις για την διεξαγωγή του.

Σκοπός είναι να καταρτιστεί ένα τοπικό σχέδιο για την περιοχή που θα ακολουθείται μεθοδικά και δεν θα ανατρέπεται από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Οι πρώτες αναφορές αναφέρουν ότι αυτό προετοιμάζεται για το καλοκαίρι.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, δημοτικοί σύμβουλοι με καταγωγή από το Κρουσώνα, Γιώργος Βαλτζάκης, Φίλιππος Σαββάκης, Εύα Κουτσογιαννάκη Πιτσικάκη, ο κ. Γιώργος Φασουλάκης, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα του, στο Μαλεβίζι, όπως επίσης και γνωστά πρόσωπα που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία και μπορούν να συνεισφέρουν τα μέγιστα όπως η κα Μαρία Πιτσικάκη, ο Ηρακλής Πυργιαννάκης κ.α

Πηγή φωτογραφίας: facebook «ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ – ΕΓΓΡΑΦΑ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ