Πέθανε ο ηθοποιός Λανς Ρέντικ ήταν πρωταγωνιστής του «The Wire» και "John Wick"

Petite Perle 300×250

Νεκρός βρέθηκε  στο σπίτι του ο διάσημος ηθοποιός Λανς Ρέντικ, γνωστός από τη σειρά του HBO, «The Wire» και τις κινηματογραφικές ταινίες «John Wick».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, πηγές της αστυνομίας λένε πως η σορός του ηθοποιού βρέθηκε στο σπίτι του στο Studio City, το πρωί της Παρασκευής στις 9:30 π.μ. (τοπική ώρα).

Η αιτία του θανάτου του προς το παρόν δεν είναι γνωστή με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για φυσικά αίτια.

Ο Ρέντικ βρισκόταν σε περιοδεία για την τέταρτη συνέχεια του franchise «John Wick»,υποδύεται τον Σάρον στην ταινία, ενώ είχε προγραμματισμένη guest εμφάνιση για την επόμενη εβδομάδα στο σόου της Κέλι Κλάρκσον.

Το πρωί της Τετάρτης είχε δημοσιεύσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βρισκόταν στο σπίτι με τα σκυλιά του, αντί να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του «John Wick 4» στη Νέα Υόρκη, άγνωστο παραμένει το γιατί δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα.

Επιτυχίες στην μικρή και την μεγάλη οθόνη

Ο Λανς Ρέντικ ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Τσέντρικ Ντάνιελς στην επιτυχημένη σειρά του HBO, «The Wire», ενώ είχε επαναλαμβανόμενους ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των «Fringe», «Bosch», «Oz» και «Lost».

Στη μεγάλη οθόνη, πέρα από τη σειρά ταινιών «John Wick», συμμετείχε και στις ταινίες «Angel Has Fallen» και «Godzilla Vs. Kong».

Ο Ρέντικ ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στη Βαλτιμόρη, απέκτησε πτυχίο μουσικής από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ και πήρε το MFA του από το Yale.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ