Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ποσειδώνα με 3-2 και παρέμεινε κορυφή ο ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-2 ο ΠΑΟΚ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του αξιόμαχου Ποσειδώνα για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ .

Στο πρώτο τέταρτο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά χάνοντας 2-3 ευκαιρίες με προϋποθέσεις για γκολ στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε πιο νευρικό για τις δύο ομάδες με δυνατά μαρκαρίσματα.

Ο Ποσειδώνας προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ.

Στο 33ο λεπτό μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ όταν ο Ανωγειανάκης έκοψε παράλληλα την μπάλα με το τέρμα όμως δε βρέθηκε συμπαίκτης να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 37΄ σέντρα του Γαρεφαλάκη από αριστερά ο Κουράκης με σούτ από τη καρδιά της περιοχής την έστειλε ψηλά άουτ.

Στο 40' προβολή του Μεμοτσελα μέσα από την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 45' επέλαση από δεξιά και σουτ στην αριστερή γωνία από το ύψος της περιοχής με ανάποδο πόδι ο Μεταξάκης κάνει το 1-0 για τους Κρουσανιώτες .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας μπήκε πιο δυνατά και στο 52' απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαραθιανού και στο 54' είχαν φάση με δοκάρι με τον Καουκάκη .

Στο 60' ισοφάρισε ο Ποσειδώνας με τον Καουκάκη σε 1-1 με σούτ έξω από την περιοχή και έτσι μετέφερε το άγχος στους γηπεδούχους που ήθελαν πάση θυσία την νίκη .

Ανέβασε στροφές ο ΠΑΟΚ μετά την ισοφάριση που δέχτηκε και κατάφερε στο 79' με τον Μεμοτσέλα με κεφαλιά να γράψει το 2-1 .

Πέντε λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτυ σε μαρκάρισμα ανατροπή μέσα στην περιοχή το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουράκης για το 3-1.

Το τελικό 3-2 έγραψε στο 92' ξανά ο Καουκάκης με άψογη εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή .

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης,Κανδηλάκης,Σηφάκης,Στεφανάκης,Ανωγειανάκης(75' Μαγάκης),Παπααδιός, Τριάντης(80' Ρογδάκης),Γαρεφαλάκης(80' Μουζιούρας),Κουράκης(87' Μπορμπυδάκης),Μεμοτσέλα,Μεταξάκης

Ποσειδώνας: Κασαπάκης,Νικηφόρος,Ντελάκης,Πλατοκούκης,Ασλαματζίδης(75' Συμιανάκης),Βερούσι(60' Θεοδωράκης),Καουκάκης,Καπιζιώνης(80' Μπάλλας),Κοζυράκης,Μαραθιανός,Παππάς(75' Δρίτσας)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ