3ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023»-Στηρίζουμε το «RunGreece»!

Έπειτα από το επιτυχημένο δρομικό γεγονός «KarterosRun», που διοργάνωσε 11-12 Μαρτίου η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» στο KarterosBeachSportsCenter, έξι μήνες πριν από τη μεγάλη αθλητική γιορτή των 26 χωρών της λεκάνης της Μεσογείου στον τόπο μας, έρχεται στην πόλη μας και το «RunGreece», ένας αγώνας που αποτελεί θεσμό και πραγματοποιείται για 10η φορά.

Φέτος, μάλιστα, το «RunGreece» επιστρέφει στην αρχική του διαδρομή, η οποία διασχίζει τα μοναδικά στενά του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου, με τους δρομείς– επαγγελματίες, ερασιτέχνες και αγνούς φίλους του δρομικού κινήματος- από όλη τη χώρα, να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε αυτό.

Η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» στηρίζει το «RunGreece» και καλεί όλους τους Κρητικούς, όλους τους λάτρεις των δρομικών αγώνων και μη, να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.run-greece.gr/index.php/el/registration/registration-irakleioκαι να τρέξουν στο Ηράκλειο, την Κυριακή 2 Απριλίου.

Οι εγγραφές γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:

Η άσκηση βελτιώνει την ποιότητα ζωής μας, ενισχύει το ευ ζην και ψυχαγωγεί με μοναδικό τρόπο, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ,η ομοσπονδία του κλασικού αθλητισμού της χώρας μας, με την Περιφέρεια Κρήτης, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ