Γάζι :Αναστάτωση στην πλατεία για σκύλο – Ξεκίνησε με γιουχάρισμα και έληξε με δαγκωνιά!

Petite Perle 300×250

Ένα επεισόδιο άνευ προηγουμένου σημειώθηκε περίπου στις 12  στην κεντρική  πλατεία του Γαζίου, με πρωταγωνιστές δεκάδες μαθητές Γυμνασίου, έναν άνδρα που κρατούσε τον δεσποζόμενο σκύλο του και μια γυναίκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες  όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας έπιασε τον σκύλο στον λαιμό ή στο πρόσωπο.

Αυτή η κίνηση στα μάτια των παιδιών ερμηνεύτηκε ως κακοποίηση και όλα μαζί  άρχιζαν να του φωνάζουν και δεν τον άφησαν να φύγει παρά το γεγονός ότι το επιχείρησε σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Στην πλατεία προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από τις φωνές τόσο που στο σημείο άρχισε να καταφθάνει κόσμος αλλά και εργαζόμενοι από τον Δήμο, όπως και  αντιδήμαρχοι.  

Στο γεγονός ενεπλάκη και μια γυναίκα η οποία για να τον κάνει να αφήσει τον σκύλο από τα χέρια του, τον δάγκωσε!

Η ίδια μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου αλλά και προς τους αστυνομικούς λίγο αργότερα  ισχυρίστηκε ότι « Του φώναζα να αφήσει τον σκύλο κάτω. Ο  άνδρας αντί να τον αφήσει τον σήκωσε ακόμα πιο ψηλά από τον λαιμό με τα χέρια του. Ο σκύλος έβγαζε περίεργους ήχους. Τότε αναγκάστηκα και  δάγκωσα τον άνδρα για να αφήσει τον σκύλο από τα χέρια του".

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία με τα παιδιά και τη γυναίκα να φωνάζουν ότι ο «άνδρας επιχείρησε να πνίξει τον σκύλο» και η άλλη πλευρά ότι «έπαιζε» με τον σκύλο.

Τη λύση μεταξύ των ενήλικων θα βρει από ότι φαίνεται η αστυνομία καθώς ο άνδρας και η γυναίκα οδηγήθηκαν στο Α.Τ Μαλεβιζίου για να λύσουν τη διαφορά κι από ότι μάθαμε δεν έγιναν μηνύσεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ