Νίκη με σόου και χατ-τρικ Κουράκη 3-0 για τον ΠΑΟΚ μέσα στις Μοίρες

Petite Perle 300×250

Με τον Κουράκη να βγάζει φωτιές και να πετυχαίνει τα τρία τέρματα της ομάδας του ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από τις Μοίρες επικρατώντας της Α.Ε. Μοιρών με 3-0 για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ .

Ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανή ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού και δεν έδωσε δικαιώματα στις Μοίρες να τον απειλήσουν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού στο 2΄ πήραν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Άκη Κουράκη μετά από σέντρα του Μαυροειδή.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε και στο 0-2 στο 25΄ με άψογο πλασέ του Κουράκη και οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να κινδυνεύσει η εστία του Βλαχάκη.

Στην επανάληψη ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη του στο 62′ με τον Κουράκη και πάλι με έξοχο πλασέ να πετυχαίνει χατ – τρικ και να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Οι Μοίρες έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν με τον Κουτσάκη, όμως το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

ΜΟΙΡΕΣ: Δανδάλης, Ιερωνυμάκης, Παπαδομανωλάκης, Πολυμερίδης, Φανουράκης (75΄ Χριστοδουλάκης), Χαλκιαδάκης (70΄ Κουτσάκης), Μεντουδάκης, Σκαπερδάς, Τσακάνι, Γκίνι, Πηρουνάκης (82΄ Λενιδάκης)

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Κανδηλάκης, Μαυροειδής (85΄ Βαρδής), Σηφάκης, Στεφανάκης (70΄ Μπορμπουδάκης), Ανωγειανάκης (85΄ Ρογδάκης), Παπαδιός, Τριάντης (70΄ Μαγάκης), Κουράκης, Μεμοτσέλα, Μεταξάκης (75΄ Μουζιούρας)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ