Το πάλεψε η Δαμάστα αλλά ηττήθηκε με 2-1 από το Ρούβα

Petite Perle 300×250

Σε ένα πολύ καλό παιγνίδι στη Γέργερη ο Ρούβας επικράτησε με 2-1 της Δαμάστας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για το Ρούβα ήταν ο Γιάννης Ξημεράκης που πέτυχε και τα δύο τέρματα της νίκης για την ομάδα του και ο Μύρων Ζερβός που ήταν ο δημιουργός των φάσεων.

Στο 20΄ έγινε το 1-0 από μπάσιμο και κόψιμο του Ζερβού και εύστοχο πλασέ του Ξημεράκη, ενώ στο 25΄ με τον ίδιο τρόπο έγινε το 2-0 με το Ζερβό να πλαγιοκοπεί ξανά από αριστερά τη Δαμάστα να στρώνει στο Ξημεράκη που εύκολα παραβίασε την εστία του Χατζηδάκη.

Η Δαμάστα στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση της και στο 50΄ μείωσε σε 2-1 με σκόρερ τον Τζουβάρα από πάσα του Κόκκινου.

Στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρουμπάκη, ενώ με ποδοσφαιριστή λιγότερο έμεινε στο 65΄ και ο Ρούβας με το Μύρων Ζερβό να αποβάλλεται από το παιγνίδι.

Στα τελευταία λεπτά η Δαμάστα πίεσε για την ισοφάριση όμως ο Ρούβας άντεξε και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη.

ΡΟΥΒΑΣ: Ζερβός Μιχ., Ζερβός Μυρ., Πρίφτης, Καλεμάκης, Φάκας, Τσατσάκης, Βλάχος (46΄ Κουτεντάκης), Απλαδάς, Χριστοφοράκης (85΄ Μαστραχάς), Ντέτσικας, Ξημεράκης (75΄ Κοκολάκης)

ΔΑΜΑΣΤΑ: Χατζηδάκης, Μηλιαράκης, Πεταλάκης, Ρουμπάκης, Σερλιδάκης (46΄ λ.τρ. Κουτσοποδιώτης), Κόκκινος 980΄ Μυφτάρι), Τζουβάρας, Ταμπάκης (75΄ Κωστάκης), Βατσινάς, Κλαπάκης, Κοσμάς (62΄ Χαραλαμπάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ