Αποδέχτηκε την παραίτηση Αλμπαντάκη ο Μποκέας – Νέος αντιδήμαρχος ο Γιώργος Ρεράκης

Νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας ορίστηκε ο Γιώργος Ρεράκης, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Μιχάλης Αλμπαντάκης, η οποία και έγινε αποδεκτή, από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα.

Ο κ. Μποκέας στη συνέχεια της απόφασης του, ευχαρίστησε με ανακοίνωση τον Μιχάλη Αλμπαντάκη και ευχήθηκε καλή θητεία στον Γιώργο Ρεράκη.

«Ευχαριστώ θερμά τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Αλμπαντάκη για την πάντα αγαστή μας συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά του στο Δήμο, τις υπηρεσίες και τους δημότες μας. Ενωμένοι συνεχίζουμε να θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στην αναμέτρηση με τα ζητήματα των τοπικών μας κοινωνιών. Καλή αρχή στο νέο Αντιδήμαρχο, Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Γιώργο Ρεράκη και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα»

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Ρεράκης ορίστηκε σήμερα ως καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης  με θητεία έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Στον κ. Ρεράκη μεταβιβάστηκαν στο σύνολό τους οι αρμοδιότητες που σχετίζονται με της Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου.

Εδώ η απόφαση

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ