Ελένη Βατσινά: Οι αγωνιστές του '21 δείχνουν το δρόμο προς την Ελευθερία

Petite Perle 300×250

"Να μην δεχτούμε τίποτα λιγότερο από ό,τι ονειρευόμαστε και αξίζουμε" – σημειώνει η υποψήφια βουλευτής ν. Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Μήνυμα αγώνα και Ελευθερίας στέλνει η υποψήφια βουλευτής ν.Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Με αφετηρία τη μαχητικότητα και τη "δίψα" για Ελευθερία κι Αλλαγή των ηρώων του '21, η Ελένη Βατσινά απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, καλώντας τους ποτέ να μη σκύβουν το κεφάλι και να μην παύουν να παλεύουν για τη δική τους Επανάσταση!
Σε δήλωσή της, η κ.Βατσινά αναφέρει:

Διπλή γιορτή σήμερα για τους Έλληνες: ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, και η ιστορική Επανάσταση του 1821.
Η επέτειος της 25ης Μαρτίου μας θυμίζει την δύναμη του ελληνισμού όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη παραμένουν συγκλονιστικά και μάς υπενθυμίζουν ότι η δίψα για αλλαγή ξεπερνά κάθε εμπόδιο:
"Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα (…) ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση".

Στους συμπολίτες μου που καθημερινά δοκιμάζονται, εύχομαι να κάνει καθένας τη δική του Επανάσταση και να κερδίζει την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη που αξίζει.

Κι ας μου επιτραπεί μία ειδική αναφορά στους νέους: Ας ενωθούμε, να μη σκύψουμε ποτέ το κεφάλι, να μην δεχτούμε τίποτα λιγότερο από ό,τι ονειρευόμαστε και αξίζουμε! Οι αγωνιστές του '21 μάς δείχνουν το δρόμο προς την Ελευθερία, ως και σήμερα.

Χρόνια Πολλά!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ