Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο αγωνιστικό σεμινάριο TAEKWONDO I.T.F

Petite Perle 300×250

Στο Αγωνιστικό Σεμινάριο για όλες οι σχολές TAEKWONDO I.T.F της Κρήτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στις Γούρνες, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι "συμμετέχουμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού. Στηρίζουμε όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα, ανεξαρτήτως της δημοφιλίας τους".
Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/pfbid0ZKH7BE6skssJBdfEiXvbv7GPFZpN1oZCnjQNUwZKoHR373uSRjTcjDYhs1UJgqLel

"ΓΟΥΡΝΕΣ – TAEKWONDO I.T.F
Στο Αγωνιστικό Σεμινάριο για όλες τις σχολές TAEKWONDO I.T.F του νησιού μας, με τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ταε-κβοντό Ελλάδας, Νίκο Λεούση και Δημήτρη Τουρλάκη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Πλήθος αθλητριών και αθλητών, όπως και οι προπονητές των σωματείων που συμμετείχαν, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες.
Συμμετέχουμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού. Στηρίζουμε όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα, ανεξαρτήτως της δημοφιλίας τους".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ