Λίμνη Ζαρού: Ελάτε να βάλουμε τα… σκουπίδια στην θέση τους!

Petite Perle 300×250

Και τώρα που ξεκίνησε ανεπίσημα η τουριστική χρονιά, καλό θα είναι τόσο η Περιφέρεια Κρήτης όσο και η δημοτική Αρχή να προβούν στους ανάλογους ελέγχους, ώστε να προστατέψουν το τουριστικό μας προϊόν σαν "κόρη οφθαλμού"…

Η λίμνη του Ζαρού είναι από τα ομορφότερα αξιοθέατα της Κρήτης. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλοί τουρίστες πάνε για έναν καφέ στη λίμνη το πρωί κι έπειτα επισκέπτονται τα Μάταλα. Η τουριστική σεζόν έφτασε. Χιλιάδες κόσμου θα επισκεφτούν την Κρήτη και θα απολαύσουν τα αξιοθέατα του νησιού μας. Πολλοί εξ αυτών θα πάνε στον Ζαρό.

Και τώρα που ξεκίνησε ανεπίσημα η τουριστική χρονιά, καλό θα είναι τόσο η Περιφέρεια Κρήτης όσο και η δημοτική Αρχή να προβούν στους ανάλογους ελέγχους, ώστε να προστατέψουν το τουριστικό μας προϊόν σαν "κόρη οφθαλμού".

Προχειρότητες δεν πρέπει να υπάρξουν, γιατί το αποτύπωμα θα το δούμε στην οικονομία μας. Και, δυστυχώς, οι εικόνες αυτές καταδεικνύουν αφενός το έλλειμμα συνείδησης που υπάρχει σε πολλούς κατοίκους της περιοχής του Ζαρού και Ηρακλειωτών, που αφήνουν τα σκουπίδια τους στη λίμνη, και αφετέρου την ανάγκη να προστατέψουμε τα αξιοθέατά μας.

Δυστυχώς, τέτοιες εικόνες μάς δυσφημούν και μας προσβάλλουν ως το μεγάλο τουριστικό brand name της Κρήτης. Καλό θα είναι, κάτοικοι της περιοχής και Δήμοι να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση, ώστε να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες. Είναι πραγματικά προσβλητικές.

neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ