Στη Βουλή το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κατά των πλειστηριασμών κατοικιών και επιχειρήσεων

 Αναφορά για τον Υπουργό Οικονομικών από τους Βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με πρωτοβουλία του Χάρη Μαμουλάκη

Στη Βουλή φέρνουν οι Βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, με το οποίο εκφράζεται η αλληλεγγύη του στους δοκιμαζόμενους πολίτες που κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους, ενώ ταυτόχρονα καταδικάζεται η πολιτική που οδηγεί περιουσίες Ελλήνων πολιτών σε ξένα ή εγχώρια Funds, θέτοντας ως προτεραιότητα τη συνοχή του κοινωνικού ιστού.

Η Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κατατέθηκε με πρωτοβουλία του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη και την συνυπογραφή των Βουλευτών Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη, Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθού και Χανίων Παύλου Πολάκη.

Με το συγκεκριμένο ψήφισμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης ζητά, μεταξύ άλλων, την παύση των πλειστηριασμών και τη θέσπιση ουσιαστικών μέτρων προστασίας της κατοικίας, με νέα επικαιροποιημένα κριτήρια για τους πραγματικά ευάλωτους καθώς και ανάλογη προστασία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ