Συνεχίζεται η Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις των Οργανώσεων της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσουν αυτό το διάστημα με σύνθημα «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό! Με ισχυρό ΚΚΕ!». Από την πλούσια συζήτηση που ακολουθεί επιβεβαιώνεται η ανάγκη να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ παντού για να είναι πιο δυνατός ο λαός.

Το πλατύ πολιτικό άνοιγμα συνεχίζεται με τις ακόλουθες συγκεντρώσεις – εκδηλώσεις:

Δευτέρα 27 Μαρτίου

  • Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:30, στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.
  • Η ΚΟ Επισιτισμού – Τουρισμού του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:30, στο καφενείο «Ντόκος», με ομιλητή τον Βαγγέλη Σοφίου, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.
  • Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:30, στο ΚΑΠΗ Μασταμπά, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Τετάρτη 29 Μαρτίου

  • Η ΚΟ Χερσονήσου – Μινώα του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης στο Αρκαλοχώρι, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Παρασκευή 31 Μαρτίου

  • Οι ΚΟ Υγείας, Εκπαίδευσης του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο: «Πρόνοια και Ειδική Αγωγή. Σύγχρονες ανάγκες και πραγματικότητα. Οι Θέσεις του ΚΚΕ», στις 19:00, στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Σάββατο 1 Απριλίου

  • Η ΚΟ Χερσονήσου – Μινώα του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιμένα Χερσονήσου (Οδός Φιλικής Εταιρίας 11), με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ