Αναμένεται απόφαση βόμβα από τον «πρίγκιπα της ποπ» που εγκαταλείπει την καριέρα του στη μουσική

Petite Perle 300×250

Το παιδί – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας είναι έτοιμο να πάρει τα 200 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση του μουσικού του καταλόγου και να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση που θέλει τον Justin Bieber να αποσύρεται από τη μουσική βιομηχανία και από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς είναι δυστυχισμένος και πιεσμένος.

Ο «πρίγκιπας της ποπ» στα 29 του χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπος με μία απόφαση ζωής και οι θαυμαστές του περιμένουν με «κομμένη» την ανάσα την ανακοίνωσή του, καθώς μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος.

«Ο Justin δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ. Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη», αποκάλυψε φίλος του.

Όπως αναφέρει το RadarOnline.com, το παιδί – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας είναι έτοιμο να πάρει τα 200 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση του μουσικού του καταλόγου και να βγει στη σύνταξη μαζί με τη σύζυγό του, Hailey Bieber.

Η ακύρωση της περιοδείας και το σύνδρομο Ramsay Hunt

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Justin Bieber τερμάτισε ξαφνικά την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour». Ο ίδιος ανέφερε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ότι ήταν εξαντλημένος, ενώ νωρίτερα αυτόν τον μήνα ακύρωσε εκ νέου συναυλίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, οι συναυλίες ακυρώθηκαν μετά από πίεση των γιατρών του, καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη με το σύνδρομο Ramsay Hunt.

«Ο Τζάστιν είναι εύθραυστος και έχει εξαντληθεί τον τελευταίο καιρό. Του είπαν ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και δεν του έμεινε άλλη επιλογή», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του 29χρονου ποπ σταρ.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνεται απαίσια γι' αυτό. Γνωρίζει ότι επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους που πραγματικά στηρίζονται πάνω του και έχει δεσμευτεί να βεβαιωθεί ότι όλοι τους είναι καλά».

Το άτομο αυτό ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο διάστημα η επιδείνωση της υγείας του έχει ανησυχήσει την οικογένειά του και τη σύζυγό του.

«Για τόσα πολλά χρόνια, ο Justin ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να τον βλάψει. Αλλά μετά την αρρώστια, του έγινε τόσο σαφές ότι δεν είναι» είπε.

Ο καλλιτέχνης στις 10 Ιουνίου 2022 δημοσιοποίησε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt σοκάροντας τους θαυμαστές του.

Ο 29χρονος τραγουδιστής σε βίντεό του ανέφερε πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι αλλά ούτε και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε τότε να αναβάλει τις επόμενες εμφανίσεις του, προκειμένου να κάνει ένα διάλειμμα και να αναρρώσει. Παρόλα αυτά έκανε μια προσπάθεια και πραγματοποίησε μια σειρά συναυλιών στην Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και το Τορόντο.

Είπε συγκεκριμένα στο βίντεό του: «Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και μου προκάλεσε παράλυση. Υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά το πρόσωπό μου.

Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω».

Τι είναι το σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει

Το σύνδρομο Ramsay Hunt από το οποίο πάσχει ο Bieber πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό νευρολόγο που το εντόπισε στις αρχές του 20ού αιώνα.

Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από παράλυση προσώπου, εμπλοκή του εξωτερικού ακουστικού πόρου και τυμπανικής μεμβράνης.

Προκαλείται από την ανεμοβλογιά, τον ίδιο ιό που προκαλεί τόσο την ανεμοβλογιά όσο και τον έρπητα ζωστήρα, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Ωτορινολαρυγγολογίας.

Είναι κάτι που εμφανίζεται σπάνια και όπως σημειώνει ο Εθνικός Οργανισμός για τις Σπάνιες Διαταραχές, μόνο πέντε άτομα ανά 100.000 εκτιμάται ότι προσβάλλονται από αυτό ετησίως.

Τα σημαντικότερα κλινικά χαρακτηριστικά του συνδρόμου είναι: Παράλυση των νεύρων του προσώπου, εξωτερική συμμετοχή του ακουστικού πόρου (εξάνθημα), συμμετοχή στο φλοιό.

Ανάλογα με την έκταση της νευρικής βλάβης, η ανάρρωση συνήθως επέρχεται μέσα σε λίγες εβδομάδες. Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει μόνιμη απώλεια ακοής και βλάβη στα μάτια.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ