Με επιτυχία η δράση αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους εκπαιδευτικούς της Τουρκίας και της Συρίας

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε η δράση αλληλεγγύης με τίτλο «Αν η μισή μου καρδιά» που διοργάνωσαν  ο Δήμος Ηρακλείου δια της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού & Νεολαίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», η ΕΛΜΕ Ηρακλείου και οι ωφελούμενοι του προγράμματος του Πανεπιστημίου Κρήτης «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση» που υλοποιείται σε συνεργασία με τη ΔΗ.ΚΕ.Η.

Στόχος της εκδήλωσης, εκτός από τα μηνύματα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης, να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση των εκπαιδευτικών που επλήγησαν από τον σεισμό του περασμένου Φεβρουαρίου στην Τουρκία και την Συρία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 20.00, στο Πειραματικό Θέατρο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. 

Εκτός από τους ωφελούμενους του προγράμματος «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση»,  συμμετείχαν οι μουσικοί:  Γ. Δερμιτζάκης στο ούτι, Ι. Βαρδάρος στο βιολί, Μ. Πατρέλη στο τραγούδι. 

Συμμετείχαν επίσης η Θεατρική Ομάδα με τη σκηνοθέτιδα Γ. Κεφάλα, η Ομάδα Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και  η Μουσική Ομάδα της ΕΛΜΕ Ηρακλείου με τους Α. Αστυρακάκη στο σάζι-τραγούδι, Σ. Λιπαράκη στο λαούτο και Mark Baranyai στα κρουστά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ