Αυτές είναι οι ποινές, σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση της ναρκω-νταλίκας

Petite Perle 300×250

Στο εδώλιο κάθισαν ο 53χρονος, σήμερα, αυτοκινητιστής, ο 72χρονος ιδιοκτήτης του φορτηγού ψυγείου κι ένας Αλβανός

Εκδόθηκε σήμερα, από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, η απόφαση, σε δεύτερο βαθμό, για την πολύκροτη υπόθεση της ναρκω-νταλίκας.

Θυμίζουμε ότι στο εδώλιο κάθισαν ο 53χρονος, σήμερα, αυτοκινητιστής από χωριό του Ηρακλείου, που φέρεται ως ο "εγκέφαλος", ο 72χρονος ιδιοκτήτης του φορτηγού ψυγείου κι ένας Αλβανός

klou

Το Πενταμελές Εφετείο αποφάσισε να επιβάλει στον 53χρονο- αναγνωρίζοντάς του ομόφωνα το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου- συνολική ποινή κάθειρξης 7,5 ετών.

Έτσι, σε μερικούς μήνες, ο 53χρονος θα έχει εκτίσει την ποινή του και θα επιστρέψει στην κοινωνία.

Στον 72χρονο και στον Αλβανό που επίσης κατηγορείται, το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 11 ετών, ωστόσο, για τον 72χρονο αποφάσισε να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του κατ' οίκον, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και λόγω ηλικίας.

Οι δικηγόροι του 53χρονου κκ Γιώργος Κοκοσάλης, Σουζάνα Κόκκινου και Γιώργος Κομισόπουλος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποινική αντιμετώπιση του εντολέα τους, ενώ υπογράμμισαν ότι εξ αρχής είχε ομολογήσει την ενοχή του εξηγώντας στο δικαστήριο τις περιστάσεις υπό τις οποίες αναγκάστηκε να εμπλακεί σε αυτή την ιστορία.

Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό που προαναφέρθηκε ενώ οι ίδιοι θεωρούν ότι η ποινή είναι δίκαιη και ανάλογη της πράξης του και των περιστάσεων αυτών.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ