Ηράκλειο: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Ψάχνουν τους δράστες της ένοπλης ενέδρας

Petite Perle 300×250

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί σε δύο χωριά του δήμου Αρχανών Αστερουσίων με τη συμμετοχή αστυνομικών του τμήματος Αστερουσίων, της ΟΠΚΕ και του ΤΑΕ Μεσαράς για τον εντοπισμό δύο αδερφών που φέρονται από την αστυνομία ως οι δράστες της χθεσινής φονικής ενέδρας σε βάρος ενός 42χρονου συγγενή τους, στην περιοχή των Πραιτωρίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχθηκαν τα σπίτια και άλλοι χώροι των δύο συγγενών νεαρής ηλικίας, αλλά εκείνοι δεν βρίσκονταν εκεί και αναζητούνται.

Το κίνητρο της επίθεσης είναι προσωπικό και φαίνεται να έχει παρελθόν… Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο το θύμα, όσο και ο ένας εκ των δραστών έχουν απασχολήσει την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το θύμα της επίθεσης φέρεται να είπε ότι δεν είδε ποιος τον πυροβόλησε.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, άφησε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει. Ο ίδιος φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο, που τον παρέλαβε. Ακολούθησε επικοινωνία με αστυνομικούς που τον αναζητούσαν και εμφανίστηκε στο Α.Τ Αστερουσίων για να καταθέσει. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ