Κύπελλο ΕΠΣΗ: Με ωραίο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ πέρασε στα προημιτελικά

Petite Perle 300×250

Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός, κυρίως στο πρώτο μέρος και έφτασε πολύ εύκολα στην πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ επικρατώντας με 5-1 του Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυροι», από την άλλη πλευρά, δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί και μοιραία αποκλείστηκαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και φάνηκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς την αναμέτρηση. Στο 5' ο Χότζα έδιωξε πάνω από τη γραμμή το σουτ του Ανωγειανάκη, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Κουράκης με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 12' ο Μιράσι είπε «όχι» στον Μαγάκη, που σούταρε ύστερα από εκπληκτικό ομαδικό συνδυασμό, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Γαρεφαλάκης με καταπληκτικό σουτ σημείωσε το 2-0.

Το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη ήταν ασταμάτητο υπήρχαν στιγμές που… έκρυβε την μπάλα, ενώ δημιουργούσε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Στο 30' ο Σηφάκης με κοντινή προβολή «έγραψε» το 3-0 και στο 33' ήταν η σειρά του Μεταξάκη να… χτυπήσει για το 4-0.

Στο 55' οι ηττημένοι μείωσαν, όταν ο Τσβαούρι σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, όμως στο 65' ο Κουράκης με υπέροχο διαγώνιο σουτ έκανε το 5-1. Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ… κατέβασε ταχύτητα και στα εναπομείναντα λεπτά οι σπουδαίες στιγμές δεν ήταν αρκετές. Στο 89', βέβαια, ο Ρογδάκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και ο Μιράσι απέκρουσε.

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης(46΄ Λιουδάκης), Βαρδής(67΄ Μαυροειδής), Κανδηλάκης, Σηφάκης, Στεφανάκης, Ανωγειανάκης(75΄ Μουζιούρας), Μαγάκης, Τριάντης, Γαρεφαλλάκης(67΄ Μεμοτσέλα), Κουράκης(75΄ Ρογδάκης), Μεταξάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μιράσι, Αλεξανδράκης, Κρασανάκης(46΄ Σκούρας), Μερκουλίδης(67΄ Κατσούρρι), Κόκκινος Κουτάντος(67΄ Τβαούρι), Σκούφος, Σφακιανάκης(46΄ Μαυροειδής), Χότζα, Ντίσα, Σαμπροβαλάκης(46΄ Βασιλάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ