Νίκη-πρόκριση για Αλμυρό 0-2 την ΑΕΚ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ πέρασε ο κάτοχος του περυσινού τίτλου Αλμυρός που επικράτησε με 2-0 της αξιόμαχης ΑΕΚ στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Ο Αλμυρός παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο, είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η επικράτηση του ήταν δίκαιη.

Οι παίκτες του Μανόλη Σουτζή από το ξεκίνημα του παιγνιδιού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν με σωστή αμυντική συμπεριφορά να κρατούν μακριά από την εστία τους τον αντίπαλο. Στο 37’ ο Πιερζάκομι, πάντως, βρήκε το «δρόμο» προς τα δίχτυα και έγινε το 0-1.

Και στο Β΄ ημίχρονο ο Αλμυρός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Αγαπάκη στο 60’ και στο 91’ ο Αρσενίδης πέτυχε δεύτερο τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΕΚ: Μήτρου, Καραφωτιάς Αποστ.(46΄ Μουρτζάκης), Νικολάου Προκ.(82΄ Βαρδονικολάκης), Ντελία, Evo Μπέγκα, Καραφωτιάς Δημ., Μανουσάκης, Δάσκος, Ζούζουλας (65΄ Τάγγινης), Νικολάου Χρ., Φρόκου

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γκόγκος, Αγαπάκης, Ξενοκτιστάκης (46΄ Θεοδωράκης), Πατινιώτης (60΄ Φραγκουλάκης), Τζαγκαράκης, Βουϊδάσκης (80΄ Ενγλουέμ), Μπάσιτσ, Πιερτζακόμι, Φυτόπουλος, Νικολακάκης (80΄ Κατσικοκέρης) Χαιντίνι (60΄ Αρσενίδης)

Related Articles