"Χρυσοί" στα Χανιά οι αθλητές του "ΠΕΤΑΣΟΣ"

Petite Perle 300×250

Με 16 χρυσά, 11 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν στις βαλίτσες τους

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τέταρτο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ που έγινε στα Χανιά στο κλειστό "ΚΛΑΔΙΣΟΥ" την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 με συλλόγους από όλη την Κρήτη αλλά και την Αθήνα.

Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος Κουνγκ Φου- Χανγκ Γκαρ "ΠΕΤΑΣΟΣ" που εδρεύει στο Τσαλικάκη με προπονητή τον Ιωάννη Παντερή και με 25 αθλητές.

Συγκεκριμένα 12 από το παιδικό, 9 από το εφηβικό και 3 αθλητές από το τμήμα ενηλίκων που έλαβαν μέρος στης εξής κατηγορίες 1) ΤΑΟ ΛΟΥ-ΦΟΡΜΕΣ 2) ΤΖΙ ΤΙ-ΟΜΑΔΙΚΟ 3) ΝΤΟΥΙ ΛΙΕΝ-ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΑΧΗ 4) ΣΑΝΤΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΧΗ-ΠΑΛΗ και για πρώτη φορά στην ειδική κατηγορία "ΠΑΡΑΓΟΥΣΟΥ".
Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πετυχαίνοντας να πάρουν από ένα έως και τέσσερα μετάλλια ο κάθε ένας αφού κάποιοι από αυτούς πήραν μέρος σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα αποκομίζοντας στο τέλος 34 μετάλλια στο σύνολο τους. 16 χρυσά,11 ασημένια και 7 χάλκινα.

Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι (με αλφαβητική σειρά) οι Αεράκης Κωνσταντίνος, Αντωνάκη Αικατερίνη, Αντωνάκης Ιωάννης, Αντωνάκης Χαράλαμπος, Γεωργιακάκης Δημήτρης, Ζαχαριουδάκης Γεώργιος, Κοντογιάννης Βασίλης, Κοντογιάννης Β. Ιωάννης, Κοντογιάννης Δ. Ιωάννης, Κουτσάκης Πέτρος, Λουλαδάκης Γεώργιος, Μιχαλάκης Νικόλαος, Μουντράκης Αλέξανδρος, Νεονάκης Χρίστος, Ντούκα Γεώργιος, Παντερή Αικατερίνη, Παντερή Δέσποινα, Παντερής Κυριάκος, Παρασύρης Ελευθέριος, Παρασύρης Ι.Ελευθέριος, Πλουμίδης Λυκούργος, Σπανάκης Γεώργιος, Σπιταλιοράκης κωνσταντίνος, Σχοινοπλοκάκη Νεκταρία, Τσαπαλάκη Μαρία.

Ο αθλητικός σύλλογος "ΠΕΤΑΣΟΣ" και ο προπονητής Ιωάννης Παντερής συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν στην διάρκεια της προετοιμασίας η οποία και έφερε τα ανάλογα αποτελέσματα.
Τους γονείς των αθλητών για την στήριξη και την συνεργασία σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας.
Και τέλος την ομοσπονδία και τα τοπικά σωματεία Χανίων για την διοργάνωση – γιορτή του Κουνγκ Φου ανανεώνοντας το ραντεβού για το 5ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα 2024 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ