Ψυχωμένο τρίποντο από Νέους Αλμυρού με 2-1 το Λίντο

Petite Perle 300×250

Νίκη με πάθος από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Νέων Αλμυρού με 2-1 το Λίντο .

Οι παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη κατάφεραν μόλις στο 2ο λεπτό να προηγηθούν στο σκόρ στην πρώτη φάση του αγώνα όταν κέρδισαν πέναλτυ για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.

Το σούτ εκτέλεσε εύστοχα ο Δάλλας στην δεξιά γωνία του Φραγκουλάκη .

Στην συνέχεια το Λίντο πίεσε για την ισοφάριση όμως ο Διακάκης ήταν άστοχος.

Στο 25΄οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτυ σε μαρκάρισμα που δεν δόθηκε από τον διαιτητή .

Στο 33' σέντρα από τον Ρούκο έδιωξε ο Διακάκης την τελευταία στιγμή να διώχνει μακριά την μπάλα .

Στο 45΄το Λίντο έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Αδαμάκη που βρέθηκε μέτωπο με την εστία από πολύ κοντά όμως αστόχησε .

Στο δεύτερο ημίχρονο το Λίντο πίεσε τους Νέους Αλμυρού για την ισοφάριση,η οποία ήρθε στο 62' όταν σε μια εκτέλεση κόρνερ ο Μαυρής από την καρδιά της περιοχής με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 1-1 .

Οι αλλαγές που έγιναν στην συνέχεια από τους δύο προπονητές έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο μάτς με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες .

Στο 82΄ο Μουντράκης πήρε την μπάλα έξω αριστερά από την περιοχή και με διαγώνιο σούτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 1-2 .

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο σκόρερ των γηπεδούχων κόντεψε να φέρει την ισοφάριση όμως το δυνταό σούτ που εκτέλεσε βρήκε το οριζόντιο και κατέληξε άουτ .

Λίντο: Φραγκουλάκης,Διακάκης,Ξυστράκης(87' Καρκανάκης),Φρέσκος(88' Σφακιανάκης),Αδαμάκης,Κατσαρός(87' Κώττας),Κομνηνός, Μπουρδάκης,Τσαλόπουλος(68' Ανδριαδάκης),Μαθιουδάκης(68' Καλαιτζάκης),Μαυρής

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης,Περγαντής,Στρατάκης(88' Σαράντος),Τσικανδυλάκης,Αρβανίτης,Κανάκης,Πιπεράκης(73' Μουντράκης),Τζαγκαράκης(61' Καναβάκης),Δάλλας,Καρτάκης,Ρούκος(73' Τσαβολάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ