Κορνηλία Μακρή: Το διακύβευμα των εκλογών

Petite Perle 300×250

Το μήνυμα της γιατρού για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Με αφορμή την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, η γιατρός Κορνηλία Μακρή-Μελεσανάκη, αναφέρει:

"Ήρθε λοιπόν η ώρα της επιλογής.

Η ώρα της ευθύνης για το πως θέλουμε να είναι η επόμενη μέρα μετά την 21η Μαΐου.

Στο Ηράκλειο λοιπόν από τα φοιτητικά μου χρόνια αποφασίζοντας να γίνω κρητικιά από επιλογή  γιατί αγάπησα τους ανθρώπους και τον τόπο τους , μάχιμη στο ΕΣΥ εδώ και 25 χρόνια, ως γιατρός κυρίως στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, συμμετέχοντας ενεργά στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους καθημερινούς ανθρώπους της πόλης μου, τις γυναίκες που θέλουν να καταρρίψουν τα στερεότυπα και να συμμετέχουν ενεργά και μαζικά στην πολιτική ζωή του νομού, τους νέους που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον έτσι ώστε να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο τους, τους εργαζόμενους στην υγεία που διεκδικούν αξιοπρεπείς συνθήκες και μισθούς ,με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας για όλους.

 Γιατί σε αυτές τις εκλογές πρέπει να αναλάβουν οι καθημερινοί άνθρωποι την εξουσία . Για πολιτική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα με δικαιοσύνη παντού, για την  Ελλάδα που μας αξίζει και δικαιούμαστε, για να πάρουμε τη ζωή μας, πίσω.

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο, για κυβέρνηση συμμαχίας από την πρώτη Κυριακή , καμία ψήφος χαμένη".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ