Ρωσία: Μια 14χρονη πλήρωσε έφηβους για να σκοτώσουν την μητέρα της

Μια 14χρονη μαθήτρια συνελήφθη στη Ρωσία για τη δολοφονία της μητέρας της, μεσίτριας ακινήτων. Ενα πρωτοφανές έγκλημα στη Μόσχα, καθώς η 14χρονη μαζί με φίλο της φέρονται να έδωσαν εντολή και να πλήρωσαν άλλους εφήβους για να την σκοτώσουν!

Η γυναίκα, που ονομάζεται Anastasia Milosskaya, 38 ετών, ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου όταν έφτασε στο σπίτι της.

Δύο ημέρες αργότερα το σώμα της τυλίχθηκε με πλαστικό και πετάχτηκε σε κάδο απορριμμάτων στην πόλη Balashikha στην περιοχή της Μόσχας.

Η κόρη της συνελήφθη μαζί με ένα αγόρι, 15 ετών, που ζούσε στο διαμέρισμα της οικογένειας.

Η 38χρονη μητέρα είχε ζητήσει από τον 15χρονο φίλο της κόρης της να φύγει από το σπίτι τους θεωρώντας ότι ασκούσε κακή επιρροή στο παιδί της.

Οι διωκτικές αρχές υποπτεύονται ότι η κόρη της μεσίτριας και ο 18χρονος έδωσαν εντολή σε δύο άλλους εφήβους να σκοτώσουν τη μητέρα της έναντι 350.000 ρουβλίων (4.000 ευρώ).

Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι είναι όλοι μεταξύ 14 και 17 ετών και είναι ύποπτοι για φόνο ή συνωμοσία για φόνο.

Προφυλακίστηκαν σε ίδρυμα κράτησης νέων για ένα μήνα εν αναμονή των περαιτέρω ερευνών.

Η κόρη της 38χρονης μεσίτριας και το 15χρονο αγόρι κατηγορούνται ότι επέτρεψαν στους «συνεργούς» τους να μπουν στο διαμέρισμα.

Ήταν μάλιστα παρόντες όταν οι άλλοι δύο έφηβοι εκτελώντας το συμβόλαιο θανάτου επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι της.

Οι φερόμενοι ως δολοφόνοι στη συνέχεια άφησαν το πτώμα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν η 14χρονη και ο 15χρονος.

Δύο ημέρες αργότερα επέστρεψαν και μετέφεραν το πτώμα με ένα αυτοσχέδιο φορείο, πετώντας το σε έναν κοντινό κάδο απορριμμάτων – αλλά ένας επιστάτης βρήκε το πτώμα το επόμενο πρωί.

Οι αρμόδιες ρωσικές αρχές ισχυρίστηκαν ότι το κορίτσι και ο φίλος της σκόπευαν να ζήσουν με τις οικονομίες της μητέρας της που ξεπερνούσαν τις 34.000 ευρώ.

«Την είχαν χτυπήσει και στραγγαλίσει, καθώς όλο της το πρόσωπο ήταν κόκκινο και πρησμένο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Φίλος της 14χρονης ανέφερε ότι η έφηβη «μιλούσε πολλές φορές με μίσος προς τη μητέρα της, παρόλο που η μητέρα της ήταν ένας καλός άνθρωπος που την αγαπούσε»

Η γιαγιά του κοριτσιού δήλωσε ότι η εγγονή της ήταν υπό την επιρροή του αγοριού που προερχόταν από μια διαλυμένη οικογένεια.

πηγή: www.ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ