Εκδηλώσεις του Παρατηρητηρίου καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

Petite Perle 300×250

Το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης και  τα Εμπορικά & Βιομηχανικά Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συνδιοργανώνουν δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις για τη Δράση «ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2021-2027», του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».  

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06 Απριλίου, 18.00 -21.00, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα Καστελλάκη), Κορωναίου 9, Ηράκλειο. 

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 Απριλίου, 18.00 -21.00, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, Ελευθερίου Βενιζέλου 4 (Πλατεία Δημοτικής Αγοράς), Χανιά.

Οι εκδηλώσεις αφορούν  την ενημέρωση των επιχειρήσεων για τη Δράση, η οποία  στόχο έχει, μέσω της συνεργασίας με τα Ακαδημαϊκά-Ερευνητικά Ιδρύματα και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο οικοσύστημα της έρευνας και της καινοτομίας, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας, καθώς και την αύξηση της προστιθέμενης αξίας. 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα 

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://ibo.crete.gov.gr/erevnw-kainotomw-2021-2027     

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ