Ο πατέρας του Ζεράρ Πικέ έκανε έξωση στην Σακίρα που πλέον έφυγε από τη Βαρκελώνη

Petite Perle 300×250

Στα άκρα συνεχίζουν να βρίσκονται οι σχέσεις του Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Vanguardia», ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζοάν, έκανε έξωση στην Κολομβιανή ποπ σταρ από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη!

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως η Σακίρα έλαβε προ ημερών ένα γράμμα που την καλούσε να εγκαταλείψει την πολυτελή οικία που βρίσκεται σε προάστιο της Βαρκελώνης (και προφανώς ανήκει στην οικογένεια του Πικέ) μέχρι τις 30 Απριλίου.

Η τραγουδίστρια έλαβε το ειδοποιητήριο όταν επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη, όπου ταξίδεψε για μια εμφάνιση στην εκπομπή «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, όπου και τραγούδησε ζωντανά την επιτυχία της που κατακεραυνώνει χωρίς να ονοματίζει τον πρώην σύντροφό της.

Χθες, Κυριακή 2 Απριλίου, η Σακίρα αναχώρησε από τη Βαρκελώνη με ιδιωτική πτήση για το Μαϊάμι, μαζί με τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην ποδοσφαιριστή, τον Μίλαν και τον Σάσα. Είναι άγνωστο πλέον που μείνουν μόνιμα, όπως επίσης αν και πότε θα επιστρέψουν στην καταλανική πόλη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ