Με περίπατο στο FINAL FOUR πέρασε το ΓΕΛ Γαζίου 9-0 το Λύκειο Καρδίτσας

Petite Perle 300×250

Με πολύ πειστικό τρόπο, το ΓΕΛ Γαζίου πήρε την πρόκριση στο FINAL FOUR του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος αφού συνέτριψε το Λύκειο Καρδίτσας με 9 – 0 .

Η ομάδα του ΓΕΛ Γαζίου έκανε φανταστική εμφάνιση για μια ακόμα φορά και πήρε ,όπως δείχνει το σκορ, πανεύκολα την πρόκριση.

Μάλιστα με την πρόκριση στα ημιτελικά οι μαθητές του ΓΕΛ Γαζίου πήραν και τα μόρια που έχουν ανάγκη για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τώρα το ΓΕΛ Γαζίου, το διήμερο 10 – 11 Μάϊου στον Πειραιά , με αντιπάλους σχολεία από την Κεντρική Μακεδονία, την Αττική και την Κύπρο, θα διεκδικήσει τον τίτλο της "Πρωταθλήτριας Ελλάδος".

Στο ματς με την Καρδίτσα το σκορ άνοιξε στο 10' ο Μπιστικός από πάσα του Φαϊτάκη, ενώ στο 23' είχε δοκάρι ο Φαϊτάκης.
Στο 30'ο Φαϊτάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 0
Στο 33' ο Μπιστικός με κεφαλιά από σέντρα του Φανουράκη έγραψε το 3 – 0 και στο 35' ο Γανόπουλος από σέντρα του Σημαντηράκη έγραψε το 4 – 0.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε….μια από τα ίδια και στο 43' ο Γανόπουλος με δυνατό σουτ μεσα από την περιοχή έγραψε το 5- 0.
Την σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Φανουράκης που με δύο γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκόρ σε 7 – 0.
Ο Φαϊτάκης έγραψε το 8 – 0 και ο αρχηγός Σπύρος Ζαχαριουδάκης διαμόρφωσε το τελικό 9 – 0. σφραγίζοντας αυτή την εμφαντική νίκη της ομάδας του ΓΕΛ Γαζίου.

ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥ: Κότσι, Γανόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, Μακράκης, Σαλούστρος, Βιδιαδάκης, Καλαϊτζάκης, Φανουράκης, Μπιστικός, Σημαντηράκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ