Παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου ο ΠΑΟΚ 6-0 τις Ασίτες με ηγέτη-σκόρερ τον Κουράκη

Petite Perle 300×250

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση διέλυσε με 6-0 την ομάδα των Ασιτών και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιγνιδιού ήταν ο Άκης Κουράκης που πέτυχε τέσσερα τέρματα , με την ομάδα του Κρουσώνα να έχει τέσσερα δοκάρια αλλά και χαμένο πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και άνοιξε το σκορ με τον Μπορμπουδάκη, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κουράκης έκανε το 2-0. Στο 26′ ο Κουράκης σφράγισε τη νίκη για τους γηπεδούχους, ενώ δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κανδηλάκης έκανε το 4-0. Πέρα από τα γκολ ο ΠΑΟΚ είχε και δύο δοκάρια με τους Κανδηλάκη και Τριάντη.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι με τον Κουράκη, το οποίος έπιασε ο Χαραλαμπάκης, ενώ είχε ακόμη δύο δοκάρια με Ανωγειανάκη και Μεταξάκη, με τον Κουράκη με άλλα δύο τέρματα στο 50′ και 70′, έφτασε τα τέσσερα στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

ΠΑΟΚ: Λιουδάκης (55΄ Βλαχάκης), Βαρδής (60΄΄ Ρογδάκης), Κανδηλάκης, Μαυροειδής (55΄ Μουζιούρας), Μπορμπουδάκης, Σηφάκης, Ανωγειανάκης (60΄ Τσατσάκης), Παπαδιός (46΄΄ Μαγάκης), Τριάντης, Κουράκης, Μεταξάκης

ΑΣΙΤΕΣ: Χαραλαμπάκης, Κάββαλος (46΄ Δαργαντής), Κοπιδάκης, Λαμπράκης (10΄ Ρουμπάκης Εμμ.), Κοτζαδάκης, Λαδιανός, Λιανδράκης, Ρουμπάκης Κωστ., Σταματάκης, Αναστασάκης, Γιαννακόπουλος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ