Θερμό χειροκρότημα στην παρουσίαση του συναρπαστικού ταξιδιού στα έργα του ΕΣΠΑ με ξεναγό τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Petite Perle 300×250

Παρουσία θεσμικών εκπροσώπων της Περιφέρειας, των  Δήμων, των τοπικών φορέων και πολιτών, έγινε με επιτυχία στο ξενοδοχείο "Atlantis" η παρουσίαση του πενθημέρου ταξιδιού στα έργα του ΕΣΠΑ 2014-2020 που πραγματοποίησε ο  παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης με συνεπιβάτες την Έφη Νταλάκα τον Γιώργο Νταλάκα και την Ειρήνη Ζάχου. Η παρουσίαση του συναρπαστικού ταξιδιού μέσα από video με ξεναγό τον Κρητικό Παραολυμπιονίκη και τους συνεργάτες του χειροκροτήθηκε θερμά από όλους ενώ οι  παριστάμενοι στην εκδήλωση Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τη στήριξή και το έργο που γίνεται στο νησί. Παράλληλα, ευχαριστίες εξέφρασαν και προς την Διαχειριστική αρχή για τη δική της συμβολή,  όπως και για την οργάνωση και παρουσίαση του video του πενθημέρου ταξιδιού.

«Όταν ξεκινήσαμε δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο ενδιαφέρον και συναρπαστικό το ταξίδι μας», ανέφερε με έμφαση μέσω skype στην εκδήλωση ο Αντώνης Τσαπατάκης χειροκροτούμενος. Ο ίδιος εξέφρασε τη χαρά και τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια για το ταξίδι αυτό, ένα ταξίδι που όπως είπε, ξεναγεί ,εντυπωσιάζει, πληροφορεί και στέλνει μηνύματα στους συμπατριώτες μας μέσα και έξω από το νησί.

Ο συντονισμός και η παρουσίαση της εκδήλωσης στη μεγάλη αίθουσα του "Ατλαντίς" έγινε από τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε είχαν καταγράφει όλες οι στάσεις ταξιδιού σε αναπτυξιακά έργα που υλοποιήθηκαν στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων Ρεθύμνου Ηρακλείου και Λασιθίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ