Ηράκλειο: Υποψήφια με την ΝΔ η Αντιγόνη Ανδρεάκη

Petite Perle 300×250

Σημαντικές εκπλήξεις κρύβουν ακόμα, απ' ό,τι φαίνεται, οι προεκλογικές διεργασίες σε τοπικό επίπεδο, καθώς τα επιτελεία των κομμάτων μοιάζει να κρατούν φυλαγμένους άσσους στο μανίκι τους, ενώ σκληραίνει το πολιτικό πόκερ καθώς βαδίζουμε προς την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η υποψηφιότητα της εξαιρετικά γνωστής και αναγνωρίσιμης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Αντιγόνης Ανδρεάκη στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Η Αντιγόνη, που έχει μεγάλη εμπειρία και πλούσια παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου και το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση και συμπάθεια για τη θαρραλέα και μαχητική στάση της απέναντι στον καρκίνο, θα δώσει ένα οπωσδήποτε πιο ζωντανό τόνο στην προεκλογική περίοδο στο τοπικό πολιτικό κλίμα, αλλά και στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος.

Πληροφορίες θέλουν η σχετική πρόταση προς τη γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή δημοσιογράφο να προήλθε από το περιβάλλον του Μαξίμου, ίσως σε μια ένδειξη ότι αναζητώνται τρόποι ενίσχυσης της δυναμικής της ΝΔ σε επίπεδο Ηρακλείου με μια υποψηφιότητα με ζωηρά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ