Μνημόσυνο σαράντα ημερών για τα θύματα των Τεμπών σήμερα στο σημείο του δυστυχήματος

Σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου 2023, συμπληρώνονται σαράντα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών.

Επιμνημόσυνη δέηση για τα 57 θύματα των Τεμπών, στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου, 40 ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Το τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Σε ανακοίνωση της η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου επισημαίνει:
«Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 συμπληρώνονται σαράντα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποι μας.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, συμμετέχουσα στο πένθος που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, θα τελέσει στο σημείο του δυστυχήματος επιμνημόσυνη δέηση την Κυριακή και ώρα 12:30 το μεσημέρι για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων αδελφών μας.

Το τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως.

Θερμή παράκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να παραστούν για να προσευχηθούν για τις ψυχές των συνανθρώπων μας να τηρήσουν πιστά τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προσερχόμενοι στον χώρο».

Πηγή: skai.gr

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ