«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφάνιση 19χρονης από τη Ζάκυνθο

Συναγερμός σήμανε σήμερα Δευτέρα (10/04) στο νησί της Ζακύνθου για την εξαφάνιση της 19χρονης Γεωργίας Φουρνογεράκη, η οποία αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή (07/04), με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ενεργοποιεί Missing Alert και να δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Στις 07/04/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ζακύνθου, η Γεωργία Φουρνογεράκη, 19 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γεωργίας Φουρνογεράκη στις 10/04/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Γεωργία Φουρνογεράκη έχει ύψος 1,76μ., έχει βάρος 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι, μωβ πουκάμισο, ανοιχτό μωβ φούτερ, μαύρη γούνα, σκούρες κόκκινες μπότες και φοράει γυαλιά οράσεως.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ