Αρνητική ήταν η Κυπριακή Αστυνομία για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου

Petite Perle 300×250

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ είχαν επιλέξει το ΓΣΠ της Λευκωσίας ως τόπο διεξαγωγής του εφετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Είχαν μάλιστα προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις.

Παρότι όμως η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απάντησε θετικά στο αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Κύπρο, η Αστυνομία δεν έδωσε εν τέλει τη συγκατάθεσή της και πλέον η φιλοξενία του αγώνα που θα κρίνει τον δεύτερη τη τάξει τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται εκ νέου στον αέρα.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά με το αίτημα για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο στάδιο ΓΣΠ "η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κύπρο.

Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης.

Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ