Δικηγόρος Κλέιμαν: "Αθώος ο πελάτης μου για τις κατηγορίες βιασμού και κατοχής ναρκωτικών"

Petite Perle 300×250

Ο δικηγόρος του έμπειρου τερματοφύλακα μίλησε στον Τύπο του Ισραήλ ισχυριζόμενος πως ο πελάτης του είναι αθώος για τις κατηγορίες βιασμού και κατοχής ναρκωτικών.

Στη γυναικεία πτέρυγα της ΓΑΔΑ κρατείται ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι, αφού μία ανήλικη κατήγγειλε ότι τη βίασε.

Εις βάρος του Κλέιμαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, ενώ ο συνήγορός του υποστηρίζει ότι ο Κλέιμαν αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Του έδωσαν ψωμί και κάποια σνακ, αλλά δεν θέλει να φάει. Είναι έξαλλος για τις κατηγορίες σε βάρος του. Περιμένουμε τις κάμερες για να αποδείξουμε όσα λέει ο Μπόρις. Δεν υπήρχε κανένας βιασμός, τα ναρκωτικά που λέγεται πως βρήκαν δεν ήταν δικά του και μάλιστα είναι έτοιμος να υποβληθεί σε εξετάσεις για να το αποδείξει. Τα παιδιά με τα οποία διαπληκτίστηκε ήταν μεθυσμένα και έψαχναν καβγά. Έτυχε ο Μπόρις και κάποιοι άλλοι να βρίσκονται στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Έχετε ακούσει μόνο τη μία πλευρά. Ο Μπόρις ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Μη βιάζεστε να τελειώσετε την καριέρα και τη ζωή του. Δεν υπήρχε καμία σεξουαλική επαφή. Τον κατηγορούν για βιασμό, που δεν έγινε ποτέ»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ