Γ. Γεραπετρίτης: "Ψηφοδέλτιο νίκης το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ηράκλειο"

Petite Perle 300×250

Με την παρουσία του Γ. Γεραπετρίτη, γίνεται αυτή την ώρα η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, ανέφερε πως έχουμε τη χαρά και την τιμή να παρευρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας. "Θέλω να δηλώσω αισιόδοξος και πολύ χαρούμενος για τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Σε αυτή την εκλογική μάχη, θα καταφέρει να είναι πρώτη δύναμη η ΝΔ και στον νόμο Ηρακλείου και ο νομός μας να γίνει γαλάζιος".

ψηφοδέλτιο νδ


Ο κ. Γεραπετρίτης ανέφερε πως «είναι χαρά και τιμή να βρίσκομαι στην Κρήτη, από όπου έχω μακρινές ρίζες».
«Ελπίδα ότι το ψηφοδέλτιο αυτό, θα είναι ψηφοδέλτιο νίκης που θα αναβαθμίσει το πολιτικό πρόσωπο της Κρήτης και της Ελλάδας», είπε.
Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως το ποσοστό της ΝΔ βρίσκεται σε δυναμική αύξηση στο Ηράκλειο και προέβλεψε ότι θα αυξηθεί περαιτέρω και θα οδηγήσει στη νίκη της ΝΔ για να προχωρήσει η χώρα μπροστά, να μην έχουμε άλλες περιπέτειες και να συνεχίσει ο δρόμος της βιώσιμης ανάπτυξης της Κρήτης και της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για το πιο αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να έχει η ΝΔ στο Ηράκλειο. Συμμετέχουν άνθρωποι, ζυμωμένοι στην κοινωνία που προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και τώρα θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της χώρας.
Είναι ένα ψηφοδέλτιο που ενσωματώνει νέους ανθρώπους, ώστε η νέα γενιά να έχει ισχυρότερη εκπροσώπηση στις επερχόμενες εκλογές.
Η συμμετοχή των γυναικών είναι μεγάλη ώστε η εκπροσώπησή τους στη Βουλή να είναι ισχυρή.
Πραγματοποίησε σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Κρήτη, λέγοντας πως το νησί είναι πλέον στο προσκήνιο με έργα που εκτείνονται στα επόμενα χρόνια και είναι προϋπολογισμού 7,7 δισ ευρώ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι, ξεκινώντας από τους νυν και εκ νέου υποψήφιους βουλευτές, κ.κ. Λευτέρη Αυγενάκη και Μάξιμο Σενετάκη, και κατόπιν το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο κατ'αλφαβητικη σειρά:

νδ
νδ

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ