Ορόσημο οι βουλευτικές εκλογές για τον Γιώργο Φασουλάκη

Petite Perle 300×250

Καθημερινές είναι πλέον οι επαφές και συναντήσεις που έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Γιώργος Φασουλάκης, με δημότες και φορείς, ανταλλάσσοντας σκέψεις και προτάσεις που θα βοηθήσουν στον καταρτισμό ενός δυνατού ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Φασουλάκης δεν βιάζεται και ορόσημο θα είναι οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, όπου αμέσως μετά θα ξεδιπλώσει τις θέσεις του, αλλά και θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα που θα βρεθούν στο πλευρό του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Είναι γνωστή η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα που διακατέχει τον νυν Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και είναι σίγουρο ότι την κατάλληλη στιγμή θα παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, για να δοθεί ένα τέλος στη στασιμότητα που επικρατεί όπως υποστηρίζει ο ίδιος και του επισημάνουν σε όποιο σημείο του Δήμου Μαλεβιζίου επισκέπτεται.

Μάλιστα ο Γιώργος Φασουλάκης έχει ήδη φτιάξει το έμβλημα της παράταξης του, που θα ονομάζεται «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ- Πρωταγωνιστές ξανά».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ