Πέτρος Γιακουμάκης: "Η φετινή σεζόν αφετηρία για κάτι καλό και για του χρόνου"

Petite Perle 300×250

Ο Πέτρος Γιακουμάκης προπονητής του ΟΦΑΜ μίλησε για την ομάδα του ,την κατάσταση μετά την διακοπή του Πάσχα και ο προγραμματισμός που θα γίνει για την επόμενη σεζόν .

Πιο αναλυτικά μαε δήλωσε πως τηρουμένων των αναλογιών δεν έχουν μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και υπάρχουν ελλείψεις και απουσίες καθώς αναμένεται επιστροφή παικτών από επαγγελματικές υποχρεώσεις .

Στα επόμενα δύο παχνίδια είναι επιτακτική ανάγκη για τους έξι βαθμούς να φτάσουν ψηλά βαθμολογία και να κλείσει νικηφόρα η σεζόν .

Η φετινή χρονιά θεωρείται επιτυχημένη καθώς από εκεί που υπήρχε ο φόβος να μην κατέβει η ομάδα καθόλου,η ομάδα του ΟΦΑΜ όχι μόνο αγωνιίστηκε αλλά είναι μέσα στις πρώτες 5 θέσεις του πρωταθλήματος .

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για του χρόνου,σκοπός είναι να μείνει ο βασικός κορμός και να γίνουν κάποιες προσθήκες για την επόμενη σεζόν .

Η φετινή χρονιά ήταν η αφετηρία για κάτι καλύτερο στην ομάδα,που μέσα από τα παιχνίδια βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα και είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην κατηγορία.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ