Αλέξης Γεωργούλης: Πληροφορίες για άλλες τρεις καταγγελίες εναντίον του ευρωβουλευτή

Petite Perle 300×250

Οι δύο από αυτές αφορούν σε εργασιακό εκφοβισμό

Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι εκτός από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης, ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο επίκεντρο κι άλλων καταγγελιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι δύο καταγγελίες αφορούν σε εργασιακό εκφοβισμό συνεργατών του Αλέξη Γεωργούλη, εκ των οποίων η μία έχει γίνει από άνδρα. Πρόκειται για μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του ευρωβουλευτή, ο οποίος έκανε αναφορά το 2019 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε έλεγχος, όμως, δεν βρέθηκαν στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Η άλλη καταγγελία αφορά σε εργαζόμενη επίσης στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη, η οποία υποστηρίζει ότι υπέστη βία και έκανε καταγγελία για εργασιακό εκφοβισμό.

Η αναφορά έγινε το 2020 και ακολούθησε εσωτερικός έλεγχος για την υπόθεση, όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία και η υπόθεση μπήκε επίσης στο αρχείο.

Τέλος, ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη έκανε αναφορά για βία και ξυλοδαρμό, έπειτα από έξοδο για ποτό με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, όμως ακόμα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ασκούμενη δικηγόρος φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της.

Η τέταρτη καταγγελία είναι αυτή της Ελένης Χρονοπούλου, η οποία κατήγγειλε επώνυμα τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ