Κινδυνεύει το δρομολόγιο;

Petite Perle 300×250

Έτυχε αποδοχής αλλά δε χρησιμοποιείται η κάθετη γραμμή – Mini Bus ζητά η Παντάνασσα

Το αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Παντάνασσας, για τη δρομολόγηση Mini- bus, με τακτά δρομολόγια και αφετηρία και τερματισμό το Λιμανάκι, που έφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλης Χουστουλάκης, έφερε στην επιφάνεια και ένα άλλο δρομολόγιο που μάλιστα έτυχε θερμής υποδοχής αλλά φαίνεται ότι κινδυνεύει.

Αυτό που ενώνει το Γάζι με την Αμμουδάρα και το ΠΑΓΝΗ.
Από την απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, προκύπτει ότι το δρομολόγιο «δε τσουλάει» όσο θα ήθελε το Αστικό ΚΤΕΛ και ο Δήμος, αφού χρησιμοποιείται μόνο από φοιτητές και όχι από τους πολίτες.
Αυτή η γραμμή κοστίζει στον Δήμο 37.000 ευρώ.

Ο κ. Μποκέας είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ για να γίνει επανεκτίμηση των δεδομένων.
Με τον προβληματισμό του να είναι εμφανής ωστόσο ως προς τη βιωσιμότητα του δρομολογίου.

«Ο κόσμος αυτή τη γραμμή την πανηγύρισε. Παρ' όλα αυτά δεν βλέπουμε την απαραίτητη ανταπόκριση της γραμμής από τους δημότες μας στη χρήση αυτής της γραμμής. Εξυπηρετεί κυρίως φοιτητές. Αν είχαμε μεγαλύτερη ανταπόκριση θα μπορούσαμε να μειώσουμε το αντίτιμο. Θα κάνουμε επανεκτίμηση της πορείας της γραμμής θα δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα» είπε ο ίδιος.

Όσον αφορά στο αίτημα της Παντάνασσας είπε ότι δεν μπορεί να δώσει άμεση απάντηση. Θα γίνει όμως και με το υπεραστικό ΚΤΕΛ συνάντηση.

Η τοπική κοινωνία της Παντάνασσας δεν αιτείται μόνο την ύπαρξη ενός mini bus, για να συνδεθεί η περιοχή με το Γάζι, αλλά και ένα αίτημα που αφορά στο υπεραστικό ΚΤΕΛ και είναι η στάση έξω από το μοναστήρι της Παντάνασσας επί του ΒΟΑΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ