Γιόρτασαν τη Ζωοδόχο Πηγή στο Παλαιόκαστρο (φώτο-βίντεο)

Της Ζωοδόχου Πηγής σήμερα και στο φαράγγι του Παλαιοκάστρου στο γραφικό εκκλησάκι τελέστηκε Θεία Λειτουργία και έγινε η ευλόγηση των αρτοκλασιών από τον εφημέριο Ροδιάς πατήρ Γεώργιο Δαμιανάκη, παρουσία αρκετών πιστών.

Η άγρια ομορφιά του τοπίου με τα αρώματα των φυτών, σε συνδυασμό με την τοποθεσία που είναι κτισμένο το εκκλησάκι (μέσα σε βράχο) προκαλούν έντονα συναισθήματα στον καθένα ξεχωριστά που βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο.

Για την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου είχε φροντίσει το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου, που μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πρόσφερε κέρασμα και κρασί σε όλους τους πιστούς που κάθισαν κάτω από τα δέντρα.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη σημερινή γιορτή οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Χρύσα Λυρώνη-Πάγκαλου, Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ντουλάκης.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θόδωρας Παπαδάκης έθεσε στους Αντιδημάρχους το θέμα με την έλλειψη παιδικής χαράς στον οικισμό του Παλαιοκάστρου για να λάβει θετική απάντηση και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι κατάλληλες συνεννοήσεις για τον ακριβή χώρο που θα στηθεί.

Δείτε φώτο από τη σημερινή γιορτή:

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ