Νέος Διευθυντής στο Λύκειο Γαζίου-Ποιοι αναλαμβάνουν σε Γυμνάσια-Λύκεια του Δήμου Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Τα ονόματα των νέων διευθυντών σε όλα τα σχολεία του Νομού Ηρακλείου ανακοινώθηκαν από το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Μαλεβιζίου.

Στο Λύκειο Γαζίου δε θα συνεχίσει ο νυν Διευθυντής Γιάννης Κωστάκης, ένας έμπειρος εκπαιδευτικός με σημαντικό έργο και σίγουρα αφήνει σίγουρα ένα κενό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά ήταν τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης και αναγνώρισης που δέχτηκε από συναδέλφους, γονείς και μαθητές.

Επίσης νέο Διευθυντή θα έχει και το Γυμνάσιο Γαζίου, αφού δεν ανανεώθηκε η θητεία του κ. Μανόλη Μακρογιαννάκη.

Δείτε τη σχετική απόφαση:

«Τοποθέτηση Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου».

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου με απόφαση του:

Τοποθετεί στις αντίστοιχες κενές θέσεις Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.), της Διεύθυνσης Δ.Ε. Ηρακλείου, τους/τις εκπαιδευτικούς του παρακάτω πίνακα, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 41 και 42 του ν.4823/2021 όπως ισχύουν, με βάση τη σειρά τους στον κυρωμένο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα και τις δηλωθείσες προτιμήσεις τους, ως ακολούθως:

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΠΕ02 ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΑΖΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ86 ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΛΕΛΕΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ05 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΥΛΙΣΟΥ – "ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ"

ΜΕΣΣΑΡΙΤΑΚΗ ΑΝΝΑ ΠΕ05 ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΚΑΤΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ78 ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Οι ανωτέρω Διευθυντές/ντριες:

α) τοποθετούνται με τετραετή θητεία που λήγει την 31 Ιουλίου 2027 και εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά από τη λήξη της θητείας τους, μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών.

β) αναλαμβάνουν καθήκοντα εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά τη λήξη του διδακτικού έτους 2022-23.

Ο διευθυντής δευτεροβάθμιας Ηρακλείου, κ. Γιάννης Καραγιαννίδης, αναφέρει

"Με την ευκαιρία της απόφασης τοποθέτησης των νέων Διευθυντών σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς για τη μέχρι τώρα αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που αποχωρούν από τη θέση του Διευθυντή και δεν αναλαμβάνουν ως Διευθυντές, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.
Εύχομαι καλή δύναμη σε αυτούς που συνεχίζουν σε θέση Διευθυντή και στους νέους συναδέλφους που θα αναλάβουν για πρώτη φορά καθήκοντα. 
Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια καλή και δημιουργική συνεργασία με απώτερο στόχο την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τη μεγιστοποίηση της προσφοράς του εκπαιδευτικού αγαθού στους μαθητές μας. 
Η Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου και εγώ προσωπικά είμαστε και θα είμαστε καθημερινά στο πλευρό σας για να σας στηρίξουμε στο έργο σας
."

Δείτε τους νέους διευθυντές ΕΔΩ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ