Συνελήφθη ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας – Βρέθηκε στην Τούμπα

Petite Perle 300×250

Στην περιοχή της Τούμπας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 34χρονος που είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία της 71χρονης μητέρας του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, στις αρχές του μήνα.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη σε έλεγχο που πραγματοποιούσαν το πρωί του Σαββάτου (22/4) στην περιοχή. Υπενθυμίζεται πως είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στις 3 Απριλίου, σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή.

Σε ερώτηση των αστυνομικών που τον εντόπισαν για του που κρυβόταν τόσο καιρό, ο 34χρονος απάντησε «περιπλανιόμουν, άλλαζα σημεία που κοιμόμουν, δεν είχα κάποιο σταθερό μέρος να μένω».

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται, ότι το έγκλημα φαίνεται να έγινε το βράδυ της Τρίτης (3/4) λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

Το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή στην θέση του συνοδηγού η 72χρονη γυναίκα φαίνεται πως ήταν νοικιασμένο. Το θύμα δέχθηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι με καραμπίνα, την οποία εντόπισαν στην συνέχεια οι αστυνομικοί στο σπίτι του 34χρονου.

Ο δράστης άφησε σημείωμα όπου εξήγησε τους λόγους που σκότωσε την μητέρα του και ζητάει συγγνώμη για την πράξη του. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος φέρεται να έγραψε στο σημείωμα, πως τον χώρισε η φίλη του και παράτησε τη δουλειά, ενώ στην συνέχεια επισήμανε πως «δεν άντεχε άλλο τα ψυχολογικά της μητέρα του».

Επίσης ο μητροκτόνος έγραψε πως «δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει καραμπίνα» και δεν περίμενε ότι θα έκανε τέτοιο κακό.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ