Κορυφή ξανά η Τύλισος 4-2 το Λίντο

Petite Perle 300×250

Μετά μόλις μια εβδομάδα στην δεύτερη θέση η Τύλισος επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας κερδίζοντας 4-2 το Λίντο ενώ την ίδια ώρα που η Αγία Βαρβάρα έχανε με 2-0 από το Ασημί.

Έγινε μεγάλο ματς στην Τύλισσο με το Λίντο να παίζει στα ίσια και να είναι στο 2-2 μέχρι το 72 άλλα ένα απευθείας φάουλ του Αργυρούδη και ένα γκολ από τον Ξυλούρη έδωσαν τη νίκη κορυφής στην Τύλισο.

Το Λίντο προηγήθηκε στο 22' με τον Νίκο Σφακιανάκη, με όμορφο πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Καρκανάκη.

Πέντε λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση για την Τύλισο με τον Βαγκέλι.

Στο 38' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μηνάς Αδαμάκης έγραψε το 1-2 όμως στο 40' ο Βαγκέλι για άλλη μια φορά με πλασέ έκανε το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάσος Αργυρούδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2 και το 4-2 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Ξυλούρης με σουτ από το ύψος της περιοχής που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τύλισος: Γιανναδάκης,Αργυρούδης,Ευριπίδου,Παπάζογλου(30' Μαματζάκης),Σαμαριτάκης,Μανιούδης,Μάτσα,Ταβουλαρέας(60' Ξυλούρης),Αμαραντίδης,Παγκαλάκης(75' Ζουραράκης),Βαγκέλι (75' Σαβουιδάκης)

Λίντο: Κλάδος,Διακάκης,Κάββαλος(78' Λούκα),Ξυστράκης(65' Κώττας),Φρέσκος,Αδαμάκης,Καρκανάκης(65' Ανδριανάκης), Αδαμάκης,Κομνηνός(78' Καλαιτζάκης),Τσαλόπουλος,Σφακιανάκης(65΄Κυριακάκης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ