Συνεχίζουν δικαστικά και… μένουν προσωρινά στις θέσεις τους, συμβασιούχοι στο Ρέθυμνο

Petite Perle 300×250

Μετά από απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου κατέθεσαν νέα ασφαλιστικά μέτρα

1"Ανάσα" για δεκάδες συμβασιούχους εργαζόμενους στο Ρέθυμνο οι οποίοι μετά από απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου Ρεθύμνης, υπέβαλλαν ξανά ασφαλιστικά μέτρα και συνεχίζουν για τους επόμενους μήνες την εργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες , πρόκειται για 40 εργαζόμενους που είχαν προσληφθεί για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών εξαιτίας της πανδημίας του Covid19. Οι 40 συμβασιούχοι εργαζόμενοι δούλευαν στο δήμο Ρεθύμνου καλύπτοντας θέσεις εργασίας διοικητικών υπαλλήλων, καθαριότητας και τεχνικών. Επιπλέον 19 εργαζόμενοι εργάζονταν με 8μηνες συμβάσεις οι οποίες είχαν λήξει.

«Με απόφαση του Δικαστηρίου Ρεθύμνης παραμένουν στις θέσεις εργασίας τους οι 59 εργαζόμενοι στο δήμο με νέα ασφαλιστικά που καταθέσαμε για τους εργαζόμενους» αναφέρει ο Μιχάλης Καρασάββας, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Μετά την απορριπτική απόφαση οι 59 εργαζόμενοι δεν το έβαλαν κάτω και κατέθεσαν νέα ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνης με τα οποία κατάφεραν να παραμείνουν στις θέσεις εργασίας τους με προσωρινή διαταγή έως και τις 15 Νοεμβρίου 2023!

«Η δημοτική Αρχή Ρεθύμνου ήθελε να παραμείνουν οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους και στήριξε τον αγώνα τους» δήλωσε στο Cretalive ο κ. Μιχάλης Καρασάββας.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ