Βόλος: Νέες έρευνες για τον θάνατο της 14χρονης Ελένης που έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έκανε μπάνιο

Petite Perle 300×250

Ενδέχεται να κληθεί για κατάθεση ο παππούς της Ελένης και ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για τους διαμένοντες

Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της 14χρονης, Ελένης, που άφησε την τελευταία της πνοή στις 30 Ιουνίου 2022, ενώ νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, έξι μήνες αφότου υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι του παππού της στον οικισμό ρομά Αλιβερίου, στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Για τον θάνατο του κοριτσιού που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η προκαταρκτική εξέταση που είχε διατάξει η Εισαγγελέας Ανηλίκων και το ιατροδικαστικό πόρισμα καθώς και όλες οι έρευνες από πραγματογνώμονες που είχε επιστρατεύσει η Εισαγγελία, «δείχνουν» ηλεκτροπληξία.

Ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού

Η έρευνα θα συνεχιστεί στο επίπεδο της διερεύνησης των ευθυνών που έχει ο κάτοχος του σπιτιού και θα ακολουθήσει η άσκηση διώξεων, σύμφωνα με το gegonotanews.gr.

Η άτυχη Ελένη έπαθε ανακοπή τον Ιανουάριο του 2022 μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της και έμεινε έξι μήνες «φυτό» στο Ιπποκράτειο.

Στο σπίτι που έμενε η Ελένη, στον τσιγγάνικο οικισμό του Αλιβερίου στη Νέα Ιωνία, έγινε αυτοψία στον χώρο του μπάνιου , αλλά και σε όλο το σπίτι και κατατέθηκε πραγματογνωμοσύνη από ηλεκτρολόγο μηχανικό , που επέλεξε η Αστυνομία.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ