Γάζι: Χόρτα παντού….

Petite Perle 300×250

Μ ε τη Φωνή του Μαλεβιζίου επικοινώνησε πολίτης από το Γάζι στέλνοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, κάνοντας αναφορά στα χόρτα που υπάρχουν στην περιοχή του Μεγάλου Λάκκου και εγκυμονούν κινδύνους στους μαθητές που ελλείψει πεζοδρομίων αναγκάζονται να περπατούν έξω από τα κολωνάκια με κίνδυνο κάποιο ατύχημα.

Δείτε τι αναφέρει:

Καλησπέρα σας.

Πριν κάποιο διάστημα, σίγουρα πριν το Πάσχα ,επικοινώνησα με τη γραμμή του δημότη ζητώντας να καθαριστούν τα χόρτα που έχουν γεμίσει τις άκριες του δρόμου. Λόγω των χόρτων ο διαθέσιμος χώρος για να περάσουν τα παιδιά πηγαίνοντας από και προς το σχολείο  ειναι ανύπαρκτος. Τα παιδιά αναγκάζονται να βγαίνουν έξω απο τα κολωνάκια, που έχουν μπει για να αντικαταστήσουν τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Πέρασε ο καιρός έκλεισαν για τις διακοπές του Πάσχα τα σχολεία, άνοιξαν ξανά και τα χόρτα εκεί. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί αυτή η αδιαφορία και από πλευράς Δήμου αλλά και δημοτικών αρχόντων. Περνούν καθημερινά με τα αυτοκίνητά τους .δεν τα βλέπουν; Πρέπει να συμβεί κάτι για να ενδιαφερθούν; Δε μπορούμε πλέον ούτε τα στοιχειώδη ,τα αυτονόητα ;

Τι κρίμα…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ