Συντριβή στο Ατσαλένιο για Δαμάστα 6-1 επικράτησε ο Κεραυνός

Petite Perle 300×250

Παράσταση για ένα ρόλο στο Ατσαλένιο όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αριστομένη Μαυρογιαννάκη συνέτριψαν με 6-1 τη Δαμάστα που δεν μπόρεσε να αντέξει στο ρυθμό των γηπεδούχων ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 18΄ λεπτό με τον Παπαδάκη προηγήθηκαν 1-0, ενώ στο 36' με τον Κεραλάκη ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η κούραση ήταν εμφανής στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Δαμάστας, η οποία στο πρώτο μέρος είχε καλές στιγμές, παρ όλα αυτά δεν άντεξε στα τρεξίματα του νεανικού συνόλου του Κεραυνού.

Το 3-0 πέτυχε ο Παπαδάκης στο 60', ενώ δράση ανέλαβε έπειτα ο Κουγιός, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στο γήπεδο και πέτυχε δύο γκολ, στο 70΄ και 75΄,.

Η Δαμάστα κατάφερε να μειώσει με τον.. τερματοφύλακας της Χατζιδάκη, ο οποίος έπαιξε μέσα σε 5-1 στο 77΄.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88' ο Κεραλάκης, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς για το τελικό 6-1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Αμπατζής (65΄ Χαχλιουτάκης), Βασιλάκης, Γωνιανάκης, Μαυρογιαννάκης, Ραπανάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μαυρογιαννάκης Δημ. (65΄ Κιουμουρτζάκης), Χριστοδουλάκης (46΄ Χρονάκης), Καλλέργης (60΄ Κουγιός), Κεραλάκης, Παπαδάκης

ΔΑΜΑΣΤΑ: Ροδουσάκης, Κοκορέλιας (60΄΄ Μυφτάρι), Μηλιαράκης, Πεταλάκης, Σερλιδάκης, Κλαπάκης, Κόκκινος (75΄ Χατζιδάκης), Κουτσοποδιώτης (46΄ Μαρκάκης), Κωστάκης (60΄ Χαραλαμπάκης), Ρουμπάκης, Ταμπάκης (75΄ Μανουσάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ