Πεντάσφαιροι οι Νέοι Αλμυρού με 5-1 την Ομόνοια Καλλιθέας

Petite Perle 300×250

Οι Νέοι Αλμυρού μπήκαν δυνατά στο μάτς είχαν την κατοχή και είχαμε πολλές δυνατές μονομαχίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Πρώτη φάση του αγώνα για τον Αλμυρό στο πρώτο λεπτό όταν σε σούτ του Καναβάκη έβγαλε σε κόρνερ ο Καλογεράκης.

Πιο αποτελεσματικοί ήταν οι παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στο 9ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Καναβάκης η μπάλα πήγε ψηλοκρεμαστά με περίεργη τροχιά που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα για το 1-0.

Τρία λεπτά μετά μετά από συνδιασμό και σούτ του Καρτάκη μέσα μέσα από την περιοχή έγινε το 2-0.

Στο 24 ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολίτη για το 2-1 .

Στο 31' σκόρερ ξανά για το 3-1 ο Καρτάκης μετά από σέντρα του Καναβάκη στην καρδιά της περιοχής της Ομόνοιας.

Στο 40' μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα έγινε μια αψιμαχία μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών που οδήγησε το διαιτητή να δώσει μια κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Ομόνοιας τον Πουλακάκη που έβρισε .

Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για τους Νέους Αλμυρού που κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα ακόμη και να πάρουν μια μεγάλη νίκη .

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος,Ρεμιδιανάκης,Αρβανίτης(57' Περγαντής),Παρασκάκης,Καναβάκης(79' Τζανής),Τσαβολάκης(79' Ρούκος),Θεοδοσίου(60'Μποάνγκα), Στρατάκης,Τσαγκαράκης(79' Μουντράκης),Κοκολογιαννάκης,Καρτάκης

Ομόνοια Καλλιθέας: Καλογεράκης,Γουρλάς,Πολίτης,Μπουγάς,Φραγκιαδάκης(79'Βαγκές),Σαριδάκης,Μπαντούνας, Καραδάκης,Βιολάκης,Λουλάκης(60' Χριστοδουλάκης),Πουλακάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ